Vállalkozás indítása, Vállalkozás

A vallalkozas.lapozz.hu oldal Vállalkozás indítása kategóriájában 23 oldal található. Tippek, tanácsok vállalkozás elindításához.

12következő

Működő online vállalkozás indításáról, kismamáknak

Online vállalkozás beindításáról szóló honlap. Miért kéne rám hallgatnod? Mert egy cipőben járunk: én is anyuka vagyok, két kisfiam van, 2005-ben és 2007-ben születtek és reményeim szerint idővel kistestvérük is lesz majd. Az első szülésem óta folyamatosan itthonról dolgozom. Már korábban úgy alakítottam, hogy legyen munkám itthon a baba mellett, mert tudtam, hogy enélkül képtelenek leszünk megélni. Idővel ezek a munkák megszűntek és újabbakat kellett keresnem, így volt szerencsém végigjárni mindazt a sok buktatót és nehézséget, amivel bizonyára Te is találkoztál már. Szorgalmasan küldözgettem a jelentkezéseimet a különféle lehetőségekre, de általában rengeteg volt a jelentkező és mindig voltak nálam jobbak.
gazdagmami . hu
Gyűjteménybe került: '08.03.02, ellenőrzés: '15.10.21.
Oldal módosítás

Pénzügy Sziget - vállalkozások

Amit a vállalkozások indításáról tudni kell! Mától a Pénzügy Szigeten bővebben lehet tájékozódni az immateriális javakkal kapcsolatban. Tágabb megfogalmazású értelmezést tettünk fel az immateriális javakról, kibővítettük a közöttük kimutatott eszközök, értékelésük és nyilvántartásuk leírását és felkerült az immateriális javak analitikus nyilvántartásának tartalma is. A kapcsolódó könyvelési tételek pedig pontosabbak és még alaposabbak lettek.
penzugysziget . hu
Gyűjteménybe került: '07.02.17, ellenőrzés: '15.09.07.
Oldal módosítás

Bankweb

Hírek, fontos tudnivalók, hitel- és bankügyek. Vállalkozásom több mint tíz éve foglalkozik hitelügyintézéssel, pénzügyi tanácsadással. Eleinte csak azt várták el tőlünk az ügyfelek, hogy ha a bankban nem kaptak elég széles körű és közérthető tájékoztatást, akkor mi segítsünk a megfelelő termék kiválasztásában. Ma már olyan éles a verseny és oly sok a banki termék, hogy nem elegendő egy jó terméket kiválasztani a megbízóink számára, hanem az elérhető legjobb megoldást kell megtalálnunk. Az ügyfelek egyre igényesebbek és tapasztaltabbak, nem érik be csak a legjobbal - ami teljes mértékben érthető.
bankweb . hu
Gyűjteménybe került: '04.09.09, ellenőrzés: '15.11.20.
Oldal módosítás

InCash számlázó és vállalkozásirányító szoftverek

Számlázó és készletkezelő szoftverek. Az InCash számlázó, készletnyilvántartó valamint vállalkozásirányító program több éve tartó folyamatos tervezés és fejlesztés eredménye. A növekvő igényeknek megfelelően újabb és újabb változatot dolgoztunk ki, hogy minél szélesebb vállalkozói igényeknek feleljünk meg. Jelenlegi termékkínálatunk az egyéni vállalkozóknak, szolgáltatást végző cégeknek, bolttulajdonosoknak, kis- és nagykereskedőknek egyaránt megfelelő megoldásokat kínál. Programjaink moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi, hogy Ön csak azokat a modulokat vásárolja meg, melyeket ténylegesen használ. Így minden vásárlónk a vállalkozásának leginkább megfelelő elektronikus rendszert tudja kiépíteni. A program használatával áttekinthetővé válhat ügymenete. Feladatul tűztük ki, hogy korszerű programozási eljárással minél egyszerűbben kezelhető, széles felhasználói réteget kiszolgálni képes programokat készítsünk, felhasználva és beépítve a legújabb technikai fejlődés adta lehetőségeket.
incash . hu
Gyűjteménybe került: '05.06.01, ellenőrzés: '15.11.16.
Oldal módosítás

MLM vállalkozás - hogyan?

Hogyan legyél sikeres mlm-ező? Az MLM az angol Multi Level Marketing kifejezés rövidítése, ami magyar fordításban hálózati értékesítés. Sokféle szövegösszefüggésben olvashatsz róla, de jó ha tudod, hogy a multi level marketing ugyanaz mint az mlm, a hálózati értékesítés, network marketing, kapcsolati marketing, hálózatépítés, stb.
mlmhogyan . com
Gyűjteménybe került: '08.10.21, ellenőrzés: '15.11.11.
Oldal módosítás

Cégalapítás, cégmódosítás rejtett költségek nélkül

Egy cég megalapításának kapujában rengeteg megválaszolatlan kérdés merül fel. Induláskor még nincs bevétel, ilyenkor minden forintnak helye van, nem dobálhatjuk ki a pénzt az ablakon. Fontos, hogy a cégalapítás költsége ne legyen túl magas, de még fontosabb, hogy utána is alacsony áron kapja meg a cég a működéséhez szükséges jó minőségű szolgáltatásokat. A Cégszolgálat Kft. Könyvelési, székhelyszolgáltatási, adókímélő csomagjaival Ön rengeteget spórolhat.
cegjog . net
Gyűjteménybe került: '10.03.16, ellenőrzés: '15.10.13.
Oldal módosítás

0-24 Cégalapítás MOST - bt és kft alapítás online

Online cégalapítás 36 eFt-ért 36 órán belül. Célkitűzésünk, hogy olyan minőségi, sokoldalú szolgáltatást biztosítsunk Önnek, amely tartós, bizalomra épülő hosszú távú kapcsolatot alakít ki közöttünk, és Ön ügyfeleink közé fog tartozni évek múlva is. Fő tevékenységünk a cégalapítás, társasági szerződések módosítása és a gazdasági társaságok megszüntetésével kapcsolatos teljes körű ügyintézés. A cégalapítás után vállaljuk cégének jogi képviseletével és a szükséges tanácsadással kapcsolatos feladatait.
cegalapitasmost . hu
Gyűjteménybe került: '10.01.03, ellenőrzés: '15.09.24.
Oldal módosítás

Tenerife - Kanári-szigetek Vállalkozás indítása

Vállalkozás, befektetés. A Korlátolt Felelősségű Társaság (S. L. ) minimális törzstőkéje 3005? (500. 000 Ptas) melynek 50%-a lehet szellemi vagy egyéb apportként bevitt tőke. Az alapításhoz szükséges az alapító tagok dokumentuma, 3 cégnév, társaság tevékenységi körének meghatározása. Az alapításkor meg kell nevezni egy felelős ügyvezetőt. További teendők: Bankszámla nyitása, N. I. E. Számok megkérése. A cégalapítás elindításához nem feltétlen kell kiutaznia, de a papírok elkészülte után szükséges a személyes jelenlét. Cégalapítás kb 3-5 hét, költsége 1500-1900?
tenerife . hu
Gyűjteménybe került: '07.03.08, ellenőrzés: '15.09.07.
Oldal módosítás

10 trükk a konkurencia ellen

Hogyan kell elvenni a konkurencia ügyfeleit? Ha eddig hagyományos újsághirdetésekkel próbáltál sok ügyfelet rövid idő alatt az üzletbe csábítani, akkor nagyon rossz irányban tapogatóztál. . . Íme egy módszer, amellyel rövid idő alatt sok megrendelést szerezhetsz.
konkurenciaharc . hu
Gyűjteménybe került: '07.03.22, ellenőrzés: '15.09.07.
Oldal módosítás

Cégalapítás - Littner Ügyvédi Iroda

Bt, kft, rt alapítása, átalakítása Budapesten. Dr. Littner Zsolt vagyok, a Littner Ügyvédi Iroda vezetője. Ezt a honlapot Önnek készítettük. Tudjuk, hogy ügyvédet, illetve ügyvédi irodát választani nem egyszerű dolog. A következő oldalakon szeretnénk bemutatni, hogy a Littner Ügyvédi Iroda miben tud segíteni Önnek.
drlittner . hu
Gyűjteménybe került: '09.01.23, ellenőrzés: '15.09.12.
Oldal módosítás

Vállalkozáshoz ingyen honlap

CMS Tárhely szolgáltatás: 300 MB Minőségi webtárhely havi 550 Ft. Honlap, internetes portál, galléria elérhető áron, egyszerűen és a leggyorsabban, cms rendszer segítségével. Cms tárhely | webtárhely | domain regisztráció. Szeretné vállalkozását alacsony költségekkel, népszerűbbé tenni? Megoldás az Online Marketing! Ezen az oldalon egy kis segítség található azoknak, akik szeretnének elérhető áron saját honlapot, blogot, internetes portált vagy webáruházat üzemeltetni. Az internetes megjelenés manapság elengedhetetlen bármilyen profilú vállalkozás számára, mivel, a honlapon közzétett információk a világ bármelyik pontján az év 365 napján 0-24 óráig bárki számára, elérhetővé válik.
cms-tarhely . hu
Gyűjteménybe került: '08.07.12, ellenőrzés: '15.09.08.
Oldal módosítás

Cégalapítás tanácsok

Cégalapítás, adótanácsadás, könyvelés. A könyvelés és számviteli tanácsadás egy olyan speciális terület, ahol a rendszerezett és folyamatosan fejlesztett szaktudás mellett ugyanolyan fontos a tapasztalat és a megszerzett rutin. Irodánk több éves szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkező tulajdonosai garantálják Önnek és cégének a megbízható szakmai és emberi hátteret, melyre eddigi munkájuk jelent garanciát. A piaci igényeket tanulmányozva és tapasztalatainkat figyelembe véve Irodánk nem pusztán könyvelő szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, hanem folyamatosan követi megrendelői üzleti tevékenységét, és kreatív tanácsaival segíti az üzletmenet és pénzforgalom leghatékonyabb lebonyolítását. Így jelenleg fő profilunk a számviteli szolgáltatás, adótanácsadás, bérszámfejtés, illetve ezek kiegészítése elemzések készítésével és döntéstámogatással. Célunk, hogy olyan teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére, ami kerek egésszé teszi a vállalkozásvezetés összetett feladatkörét. Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú és kiegyensúlyozott, a közös bizalomra épülő partnerkapcsolatot alakítsunk ki.
creditentry . hu
Gyűjteménybe került: '10.05.21, ellenőrzés: '15.10.11.
Oldal módosítás

Cégalapítás, cégautó vásárlás Németországban

Cégalapítás Németországban, könyvelés, tolmácsolás. Gazdasági társaságunk fő célkitűzése, hogy a magyar külgazdaság érdekeit képviselve, a magyar vállalkozások és magánszemélyek németországi gazdasági tevékenységét elősegítse, teljes körű tájékoztatást és segítséget nyújtson a németországi cégalapítás során, illetve a Németországban már működő magyar érdekeltségű cégek gazdasági és ügyviteli tevékenységének megkönnyítése érdekében magas szakmai színvonalú támogatást, szolgáltatásokat nyújtson. Társaságunk 15-20 éve Németországban élő, magyar származású, a német gazdasági jogban és gazdasági életben jártas, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező ügyvédekkel, könyvelőkkel és biztosítási szakemberekkel együttműködve áll az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy esetleges nyelvi nehézségek nélkül folytathasson gazdasági tevékenységet, s intézhesse vállalkozása ügyeit Németországban.
cegalapitasnemetorszagban . hu
Gyűjteménybe került: '09.12.22, ellenőrzés: '15.09.08.
Oldal módosítás

Marketing kisvállakozásoknak: mérhető és hatékony

Kkv stratégia, ügyfélmegtartás, forgalomnövelés A Matrix Consulting magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező kisvállalkozások üzleti kommunikációs, stratégiai és marketinges partnere. Célunk a stratégiai üzleti gondolkodás közvetítése tulajdonos cégvezetők számára. Együttgondolkodva dolgozunk partnereinkkel vállalkozásuk fejlődése érdekében, a továbblépési irányokat kimunkálva, online és offline és marketingakciókat megvalósítva. Feladatunk a cégeknek leginkább megfelelő üzleti kommunikációs stratégia megtervezése és online valamint offline kommunikáció megvalósítása. Nem hiszünk a mindenkinek megfelelő egyenüzenetben és tömegmarketingben. Nem kínálunk ingyenes megoldásokat, marketingegyszeregyet és nyerő tippeket. Azt azonban tudjuk, segítségünkkel partnereink képessé válnak biztosabban boldogulni egy komplex versenykörnyezetben.
matrixconsulting . hu
Gyűjteménybe került: '07.05.09, ellenőrzés: '15.09.07.
Oldal módosítás

Mezőgazdasági vállalkozások információs rendszere

A legismertebb agrár-vállalkozási szoftver. Vállalkozásunk -a legrégebben működő hazai agrárinformatikai cég- 30 éve szolgálja ki az ország egész területén partnereit. Szoftverünk az AGROORG Integrált Információs rendszer részeként, de önállóan is működtethető modulokból áll. Általunk közvetlenül kiszolgált partnereink száma 2009. -ben meghaladja a 280-at. Programjaink kizárólag saját fejlesztésűek, a hazai mezőgazdasági gyakorlatra épülnek. Mindenkor megfelelnek az érvényes hazai és EU jogszabályoknak és elvárásoknak. Partnereinket saját telephelyükön szolgáljuk ki. Ott adjuk át és tanítjuk be szoftvereinket.
agroorg . hu
Gyűjteménybe került: '07.05.23, ellenőrzés: '15.09.07.
Oldal módosítás

Vállalkozói Túlélő Portál

Segítség az üzleti élet dzsungelében - cégalapítás. Volt már olyan, hogy az utcán járva vagy valamit olvasva vagy TV-t nézve eszébe jutott valami nagyon jó ötlet, melyből érzése szerint egy tuti üzlet lehet? ! És amikor a meg akarta "csinálni", akkor hirtelen rengeteg kérdése keletkezett? Hogyan kezdje, kihez forduljon, ki segíthet, stb. ? és nem volt kihez fordulnia? Most már van!
vallalkozoituleloportal . hu
Gyűjteménybe került: '07.08.11, ellenőrzés: '15.10.09.
Oldal módosítás
12következő

vallalkozas.lapozz.hu vallalkozas.lapozz.hu Oldal beküldése a Vállalkozás témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media