kereső
   
 

Vállalkozás Vállalkozás indítása, Vállalkozás

A vallalkozas.lapozz.hu oldal Vállalkozás indítása kategóriájában 24 oldal található.
Tippek, tanácsok vállalkozás elindításához.

 
Online vállalkozás beindításáról szóló honlap. Miért kéne rám hallgatnod? Mert egy cipőben járunk: én is anyuka vagyok, két kisfiam van, 2005-ben és 2007-ben születtek és reményeim szerint idővel kistestvérük is lesz majd. Az első szülésem óta folyamatosan itthonról dolgozom. Már korábban úgy alakítottam, hogy legyen munkám itthon a baba mellett, mert tudtam, hogy enélkül képtelenek leszünk megélni. Idővel ezek a munkák megszűntek és újabbakat kellett keresnem, így volt szerencsém végigjárni mindazt a sok buktatót és nehézséget, amivel bizonyára Te is találkoztál már. Szorgalmasan küldözgettem a jelentkezéseimet a különféle lehetőségekre, de általában rengeteg volt a jelentkező és mindig voltak nálam jobbak.
www.gazdagmami.hu
Gyűjteménybe került: '08.03.02, ellenőrzés: '15.04.06.
Hírek, fontos tudnivalók, hitel- és bankügyek. Vállalkozásom több mint tíz éve foglalkozik hitelügyintézéssel, pénzügyi tanácsadással. Eleinte csak azt várták el tőlünk az ügyfelek, hogy ha a bankban nem kaptak elég széles körű és közérthető tájékoztatást, akkor mi segítsünk a megfelelő termék kiválasztásában. Ma már olyan éles a verseny és oly sok a banki termék, hogy nem elegendő egy jó terméket kiválasztani a megbízóink számára, hanem az elérhető legjobb megoldást kell megtalálnunk. Az ügyfelek egyre igényesebbek és tapasztaltabbak, nem érik be csak a legjobbal - ami teljes mértékben érthető.
www.bankweb.hu/index.php
Gyűjteménybe került: '04.09.09, ellenőrzés: '14.10.19.
 
Amit a vállalkozások indításáról tudni kell! Mától a Pénzügy Szigeten bővebben lehet tájékozódni az immateriális javakkal kapcsolatban. Tágabb megfogalmazású értelmezést tettünk fel az immateriális javakról, kibővítettük a közöttük kimutatott eszközök, értékelésük és nyilvántartásuk leírását és felkerült az immateriális javak analitikus nyilvántartásának tartalma is. A kapcsolódó könyvelési tételek pedig pontosabbak és még alaposabbak lettek.
penzugysziget.hu/index.php
Gyűjteménybe került: '07.02.17, ellenőrzés: '14.10.24.
 
Hogyan legyél sikeres mlm-ező? Az MLM az angol Multi Level Marketing kifejezés rövidítése, ami magyar fordításban hálózati értékesítés. Sokféle szövegösszefüggésben olvashatsz róla, de jó ha tudod, hogy a multi level marketing ugyanaz mint az mlm, a hálózati értékesítés, network marketing, kapcsolati marketing, hálózatépítés, stb.
mlmhogyan.com
Gyűjteménybe került: '08.10.21, ellenőrzés: '14.10.15.
 
Számlázó és készletkezelő szoftverek. Az InCash számlázó, készletnyilvántartó valamint vállalkozásirányító program több éve tartó folyamatos tervezés és fejlesztés eredménye. A növekvő igényeknek megfelelően újabb és újabb változatot dolgoztunk ki, hogy minél szélesebb vállalkozói igényeknek feleljünk meg. Jelenlegi termékkínálatunk az egyéni vállalkozóknak, szolgáltatást végző cégeknek, bolttulajdonosoknak, kis- és nagykereskedőknek egyaránt megfelelő megoldásokat kínál. Programjaink moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi, hogy Ön csak azokat a modulokat vásárolja meg, melyeket ténylegesen használ. Így minden vásárlónk a vállalkozásának leginkább megfelelő elektronikus rendszert tudja kiépíteni. A program használatával áttekinthetővé válhat ügymenete. Feladatul tűztük ki, hogy korszerű programozási eljárással minél egyszerűbben kezelhető, széles felhasználói réteget kiszolgálni képes programokat készítsünk, felhasználva és beépítve a legújabb technikai fejlődés adta lehetőségeket.
www.incash.hu
Gyűjteménybe került: '05.06.01, ellenőrzés: '14.10.17.
Ötletek vállalkozás indításához. Egy vállalkozás indításánál az egyik legnehezebb rész a lehetséges üzlet alapötletének megfogalmazása. Minden ambíció, erőfeszítés, kihívás a vállalkozás tárgya köré összpontosul, abból táplálkozik. Benned is felmerült annak a lehetősége, hogy a saját lábadra állsz? Elgondolkoztál már azon, hogy megkapod-e a megfelelő elismerést, juttatásokat a munkád során? Egy-egy munkanapod után számot vetettél-e, hogy a tevékenységedből adódóan mennyi profit keletkezett és abból mennyi illetne meg téged? Amennyiben igen? Hiszen itt vagy a weboldalon? Akkor itt az ideje, hogy a saját kezedbe vedd a sorsod irányítását.
www.vallalkozasotletek.hu
Gyűjteménybe került: '10.01.17, ellenőrzés: '15.04.07.
 
Hogyan kell elvenni a konkurencia ügyfeleit? Ha eddig hagyományos újsághirdetésekkel próbáltál sok ügyfelet rövid idő alatt az üzletbe csábítani, akkor nagyon rossz irányban tapogatóztál. . . Íme egy módszer, amellyel rövid idő alatt sok megrendelést szerezhetsz.
www.konkurenciaharc.hu
Gyűjteménybe került: '07.03.22, ellenőrzés: '14.10.24.
Cégalapítás, adótanácsadás, könyvelés. A könyvelés és számviteli tanácsadás egy olyan speciális terület, ahol a rendszerezett és folyamatosan fejlesztett szaktudás mellett ugyanolyan fontos a tapasztalat és a megszerzett rutin. Irodánk több éves szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkező tulajdonosai garantálják Önnek és cégének a megbízható szakmai és emberi hátteret, melyre eddigi munkájuk jelent garanciát. A piaci igényeket tanulmányozva és tapasztalatainkat figyelembe véve Irodánk nem pusztán könyvelő szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, hanem folyamatosan követi megrendelői üzleti tevékenységét, és kreatív tanácsaival segíti az üzletmenet és pénzforgalom leghatékonyabb lebonyolítását. Így jelenleg fő profilunk a számviteli szolgáltatás, adótanácsadás, bérszámfejtés, illetve ezek kiegészítése elemzések készítésével és döntéstámogatással. Célunk, hogy olyan teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére, ami kerek egésszé teszi a vállalkozásvezetés összetett feladatkörét. Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú és kiegyensúlyozott, a közös bizalomra épülő partnerkapcsolatot alakítsunk ki.
www.creditentry.hu/cegalapitas.html
Gyűjteménybe került: '10.05.21, ellenőrzés: '15.03.30.
 
Segítség az üzleti élet dzsungelében - cégalapítás. Volt már olyan, hogy az utcán járva vagy valamit olvasva vagy TV-t nézve eszébe jutott valami nagyon jó ötlet, melyből érzése szerint egy tuti üzlet lehet? ! És amikor a meg akarta "csinálni", akkor hirtelen rengeteg kérdése keletkezett? Hogyan kezdje, kihez forduljon, ki segíthet, stb. ? és nem volt kihez fordulnia? Most már van!
www.vallalkozoituleloportal.hu
Gyűjteménybe került: '07.08.11, ellenőrzés: '15.03.28.
 
Vállalkozás, befektetés. A Korlátolt Felelősségű Társaság (S. L. ) minimális törzstőkéje 3005? (500. 000 Ptas) melynek 50%-a lehet szellemi vagy egyéb apportként bevitt tőke. Az alapításhoz szükséges az alapító tagok dokumentuma, 3 cégnév, társaság tevékenységi körének meghatározása. Az alapításkor meg kell nevezni egy felelős ügyvezetőt. További teendők: Bankszámla nyitása, N. I. E. Számok megkérése. A cégalapítás elindításához nem feltétlen kell kiutaznia, de a papírok elkészülte után szükséges a személyes jelenlét. Cégalapítás kb 3-5 hét, költsége 1500-1900?
www.tenerife.hu
Gyűjteménybe került: '07.03.08, ellenőrzés: '14.10.24.
 
Könyvelés, cégalapítás, adótanácsadás Szlovákiában. A Paragraf Adótanácsadó és Könyvelő Iroda központi irodája a dinamikusan fejlődő Bécs - Pozsony - Budapest ipari régió földrajzi középpontjában a dél-szlovákiai Komáromban (Komarnoban) található. Cégünk küldetése, hogy európai színvonalú, kiemelkedő minőségű könyvvezetési és adótanácsadási szolgáltatást nyújtson vállalati ügyfelei részére. 2010-ben sikeres minőségellenőrzést követen felvételt nyertünk az MGI nemzetközi szövetségébe. Az MGI független könyvvizsgálók, számviteli szolgáltatók és tanácsadók szövetsége. Világszerte több mint 575 üzlettársával és 4. 000 munkavállalójával több ezer cégnek támogatta a növekedését. Az MGI megtalálható több mint 83 országban, irodáinak száma
www.paragrafslovakia.sk
Gyűjteménybe került: '08.10.28, ellenőrzés: '14.10.26.
 
Egy nem megfelelő könyvelővel nagyon sokat veszíthet! Viszont egy gyakorlatias, rugalmas, profi könyvelőiroda rengeteget megtakaríthat vállalkozásának, miközben Ön nyugodtan alhat még akkor is, ha APEH ellenőrzést kap. Mi nem várjuk el ügyfeleinktől, hogy otthon legyenek a számvitel és az adó világában, vagy hogy ismerjék a legfrissebb jogszabályokat. Ez a mi szakmánk, bízza magát ránk, dőljön hátra és szolgáltatásunk színvonalával megtakarított idejét és pénzét fordítsa arra, amire leginkább szeretné! A törvény adta lehetőségeket kihasználva elérjük, hogy Ön egy forinttal se fizessen több adót, mint amennyit feltétlenül muszáj. Rendbe tesszük könyvelését akár visszamenőleg is.
www.vmark.hu
Gyűjteménybe került: '09.06.25, ellenőrzés: '14.10.27.
 
Kkv stratégia, ügyfélmegtartás, forgalomnövelés A Matrix Consulting magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező kisvállalkozások üzleti kommunikációs, stratégiai és marketinges partnere. Célunk a stratégiai üzleti gondolkodás közvetítése tulajdonos cégvezetők számára. Együttgondolkodva dolgozunk partnereinkkel vállalkozásuk fejlődése érdekében, a továbblépési irányokat kimunkálva, online és offline és marketingakciókat megvalósítva. Feladatunk a cégeknek leginkább megfelelő üzleti kommunikációs stratégia megtervezése és online valamint offline kommunikáció megvalósítása. Nem hiszünk a mindenkinek megfelelő egyenüzenetben és tömegmarketingben. Nem kínálunk ingyenes megoldásokat, marketingegyszeregyet és nyerő tippeket. Azt azonban tudjuk, segítségünkkel partnereink képessé válnak biztosabban boldogulni egy komplex versenykörnyezetben.
www.matrixconsulting.hu
Gyűjteménybe került: '07.05.09, ellenőrzés: '14.10.24.
 
Online cégalapítás 36 eFt-ért 36 órán belül. Célkitűzésünk, hogy olyan minőségi, sokoldalú szolgáltatást biztosítsunk Önnek, amely tartós, bizalomra épülő hosszú távú kapcsolatot alakít ki közöttünk, és Ön ügyfeleink közé fog tartozni évek múlva is. Fő tevékenységünk a cégalapítás, társasági szerződések módosítása és a gazdasági társaságok megszüntetésével kapcsolatos teljes körű ügyintézés. A cégalapítás után vállaljuk cégének jogi képviseletével és a szükséges tanácsadással kapcsolatos feladatait.
www.cegalapitasmost.hu
Gyűjteménybe került: '10.01.03, ellenőrzés: '15.03.16.
 
CMS Tárhely szolgáltatás: 300 MB Minőségi webtárhely havi 550 Ft. Honlap, internetes portál, galléria elérhető áron, egyszerűen és a leggyorsabban, cms rendszer segítségével. Cms tárhely | webtárhely | domain regisztráció. Szeretné vállalkozását alacsony költségekkel, népszerűbbé tenni? Megoldás az Online Marketing! Ezen az oldalon egy kis segítség található azoknak, akik szeretnének elérhető áron saját honlapot, blogot, internetes portált vagy webáruházat üzemeltetni. Az internetes megjelenés manapság elengedhetetlen bármilyen profilú vállalkozás számára, mivel, a honlapon közzétett információk a világ bármelyik pontján az év 365 napján 0-24 óráig bárki számára, elérhetővé válik.
www.cms-tarhely.hu
Gyűjteménybe került: '08.07.12, ellenőrzés: '14.10.25.
Webáruház készítés, weboldal, honlapkészítés. Ma Magyarországon a növekvő piaci versenyben, egy kis- illetve egy középvállalat számára nemcsak kötelező jelen lenni a weben, hanem ha túl akar élni, és növekedni akar, akkor olyan weboldallal illetve webáruházzal kell rendelkeznie, amely valóban jövedelmező!
www.navar-honlap.hu
Gyűjteménybe került: '07.10.10, ellenőrzés: '14.10.28.
 
Bt, kft, rt alapítása, átalakítása Budapesten. Dr. Littner Zsolt vagyok, a Littner Ügyvédi Iroda vezetője. Ezt a honlapot Önnek készítettük. Tudjuk, hogy ügyvédet, illetve ügyvédi irodát választani nem egyszerű dolog. A következő oldalakon szeretnénk bemutatni, hogy a Littner Ügyvédi Iroda miben tud segíteni Önnek.
www.drlittner.hu
Gyűjteménybe került: '09.01.23, ellenőrzés: '14.10.26.
A legismertebb agrár-vállalkozási szoftver. Vállalkozásunk -a legrégebben működő hazai agrárinformatikai cég- 30 éve szolgálja ki az ország egész területén partnereit. Szoftverünk az AGROORG Integrált Információs rendszer részeként, de önállóan is működtethető modulokból áll. Általunk közvetlenül kiszolgált partnereink száma 2009. -ben meghaladja a 280-at. Programjaink kizárólag saját fejlesztésűek, a hazai mezőgazdasági gyakorlatra épülnek. Mindenkor megfelelnek az érvényes hazai és EU jogszabályoknak és elvárásoknak. Partnereinket saját telephelyükön szolgáljuk ki. Ott adjuk át és tanítjuk be szoftvereinket.
www.agroorg.hu
Gyűjteménybe került: '07.05.23, ellenőrzés: '14.10.24.
 
Egy cég megalapításának kapujában rengeteg megválaszolatlan kérdés merül fel. Induláskor még nincs bevétel, ilyenkor minden forintnak helye van, nem dobálhatjuk ki a pénzt az ablakon. Fontos, hogy a cégalapítás költsége ne legyen túl magas, de még fontosabb, hogy utána is alacsony áron kapja meg a cég a működéséhez szükséges jó minőségű szolgáltatásokat. A Cégszolgálat Kft. Könyvelési, székhelyszolgáltatási, adókímélő csomagjaival Ön rengeteget spórolhat.
www.cegjog.net
Gyűjteménybe került: '10.03.16, ellenőrzés: '15.03.31.
 
Vállalkozás indítása és felfuttatása. Egy online vállalkozás indítása fillérekbe kerül. Ha már van vállalkozásod, akkor tudnod kell, hogy nincs ennél egyszerűbb és kevesebb befektetést igénylő eszköz, mint a vállalkozásod online részének a megvalósítása. A "Jövő Elkezdődött" c. Ingyenesen letölthető ebookban megtalálod röviden és tömören leírva azokat az információkat, amelyre szükséged lesz egy online vállalkozás indításakor, valamint azokat az eszközöket, amelyek segítségével programozói tudás nélkül is képes leszel pillanatok alatt elkészíteni egy professzionális weboldalt, egy webshopot stb. A könyvben esettanulmányokat és konkrét ötleteket is találsz, amelyek egy vállalkozás indítása esetében aranyat érhetnek a számodra. És mindezt teljesen ingyen! Ez az ebook nem csak az online vállalkozás elméleti működését mutatja be, hanem online marketinggel és látogatottság növeléssel is foglalkozik, így ha már van weboldalad, biztosan találsz sok hasznos dolgot benne, nem beszélve azokról az eszközökről, amelyek abban segítenek neked, hogy Te magad tudd megvalósítani mindezt a gyakorlatban még akkor is, ha csak alapfokú számítógépes ismeretekkel rendelkezel, így nem leszel másra utalva.
vallalkozok.com
Gyűjteménybe került: '07.12.22, ellenőrzés: '14.10.27.

info Autós info Bankok, Hitelek info Biztonságtechnika, vagyonvédel info Bútor
info Cikkek a vállalkozásról info Csőd, felszámolás, info Egészséggel kapcsolatos info Egyéb A-L-ig.
info Egyéb M-ZS-ig. info Élelmiszer, ital info Építkezés info Étterem, Szállás
info Ingatlan info Iroda, irodaszer info Kapcsolódó oldalak info Kert, Mezőgazdaság
info Klíma, Fűtés info Könyv, magazin info Könyvelők info Könyvvizsgálók
info Lakberendezés info Műszaki cikk info Nyílászáró info Nyomda
info Pályázatírás info Parketta info Pénztárgép, számlázás info Reklám
info Rendezvényszervezés info Ruházat info Szállítás, Költöztetés info Számítástechnika
info Szépségápolás info Szerszám, gép, alkatrész info Szerviz info Takarítás, higiénia
info Üzlet, Karrier info Vállalkozás - hasznos lehet info Vállalkozás az EU-ban info Vállalkozás indítása
info Vállalkozói, gazdasági hírek info Víztisztítás

Vissza a/az Vállalkozás oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.